Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2008

Η φιλοδοξίες του Αλ. ΚούγιαΑπό το www.tvxs.gr:
Ο συνήγορος των δύο ειδικών φρουρών, Αλέξης Κούγιας, που κατηγορούνται για την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου δήλωσε ότι «τώρα, εάν έπρεπε ή όχι να πυροβολήσει ο αστυνομικός, θα το κρίνει η Δικαιοσύνη».

Σήμερα κατά την προσαγωγή των δύο εκτελεστών στα δικαστήρια οι λίγοι δικηγόροι που βρίσκονταν τυχαία εκεί αποδοκίμασαν το συνάδελφό τους Αλ. Κούγια και τον προέτρεψαν να παραιτηθεί της υπόθεσης υπεράσπισης των δύο ειδικών φρουρών. Τους απάντησε να τον αφήσουν να κάνει τη δουλειά του όπως αυτός ξέρει.

Θα καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια να βγάλετε ψεύτες όλους αυτούς τους αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τι συνέβει και το κατέθεσαν από την πρώτη στιγμή. Από τη στιγμή όμως που η δικαιοσύνη αμφισβητεί τις μαρτυρίες αρκετών πανεπιστημιακών καθηγητών και δικηγόρων στην υπόθεση της ζαρτινιέρας που ήταν παρόντες, έτσι και τώρα εσείς κύριε Κούγια που γνωρίζετε καλά τα μυστικά της δουλειάς σας θα πράξετε αυτό που καλά ξέρετε και θα "αποκαλύψετε στην "τυφλή" δικαιοσύνη αυτό που "πραγματικά" συνέβει!

Το κυνήγι της προβολής και της δόξας με οποιαδήποτε μορφή κύριε Κούγια δεν πρέπει να πατάει πάνω σε πτώματα δολοφονημένων εφήβων! Παραιτήσου τώρα!