Τρίτη 13 Μαΐου 2008

Γιαλατζί αναρχικοί

Σε άκρως γελοίες φιγούρες μεταμορφώνονται οι κάθε λογής "αναρχικοί" - όπως θέλουν να αυτοαποκαλούνται - τα διάφορα κακομαθημένα παιδάκια που κάνοντας μικροζημιές αισθάνονται δυνατοί. Δυνατοί σε σχέση με με αυτό που υποσυνείδητα ξέρουν ότι είναι.
Καλολαδωμένες μαριονέτες σε μια στημένα κωμωδία που μόνο αηδία προκαλεί.

Κάνουν ότι είναι δυνατόν γαι να τραβήξουν την προσοχή των ΜΜΕ που τόσο έντονα αυτοί οι ίδιοι δήθεν αντιεξουσιαστές κατηγορούν και όμως επιζητούν. Λίγα λεπτά τηλεοπτικής δόξας και επιβεβαίωσης της ανεπάρκειάς τους ως άνθρωποι. Όσοι γνώρισαν από κοντά τέτοια άτομα καταλήγουν εύκολα στο συμπέρασμα ότι είναι το άκρως αντίθετο από αυτό που φωνάζουν ότι είναι και ουδεμία γνώση έχουν του τι εστί αναρχία. Βέβαια, τίθεται το εύλογο ερώτημα για ποιο λόγο εκφράζονται με τέτοιο τρόπο οι συγκεκριμένοι όχλοι.Την απάντηση θα τη βρει κανείς στην παιδεία του κάθε "αναρχικού" που γράφοντας ένα σύνθημα ή καίγοντας κάτι αισθάνεται ότι αγωνίζεται... Στο κάθε παιδάκι που παρερμήνευσε εν αγνοία του κάθε εννοια δημοκρατίας και ελευθερίας επιβάλλοντας το δικό του φασισμό. Γιατί περί φασισμού πρόκειται. Μια άλλη μορφή φασισμού που δε διαφέρει σε τίποτα από το γνωστό (κλασικό) φασισμό που όλοι γνωρίζουμε...

Ίσως κανένα μεροκαματάκι με 4-5 ωρίτσες υπερωρίες να έστρωνε κάποια κ...λαρακια και και να τα μαθαινε ότι με έτοιμα λεφτά και αγώνες αλλων δεν μπορείς να γίνεσαι ήρωας!

Αλήθεια, θα ήθελα πολύ να μου έλεγε κάποιος για αυτα τα "ταμεία αλληλοϋποστήριξης αναρχικών"...