Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2007

Του Μαγγίνα ...οι μαγγινιές!

Επίκαιρη ή όχι η αποκάλυψη για τα κατορθώματα του πρώην - πλέον - υπουργού απασχόλησης σχετικά με τα κατορθώματά του? Φύσικα και δεν πιστεύω ότι μέσα στην κυβέρνηση δεν ξέρανε για όλα αυτά! Ναι, αλλά τώρα όπως, όπως να τα κουκουλώσουμε γιατί δε συμφέρει. Με μια απλή έμμεση παραδοχή της διαφθοράς, που έχει τη μορφή αποδοχής της παραίτησης και που φτάνει ως πολύ ψηλά, τελειώνουμε το θέμα και πάμε παρακάτω σε αυτό που έχει σημασία για το "καλό του Ελληνικού λαού": τη μεταρρύθμιση στο ασφαλιστικό.
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, μέχρι τώρα το θέμα που αφορά το σύνολο του Ελληνικού λαού (το ασφαλιστικό)το χειριζόταν κάποιος που δεν άξιζε της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού???!!!
Κάποιος που αποδεδειγμένα έκανε λαμογιές και τώρα νιώθει θιγμένος?
Δεν ξέρω αν έχουμε αντιληφθεί τη σημασία του γεγονότος ή αν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις είτε επι 20ετίας ΠΑΣΟΚ, είτε της μετέπειτα - τωρινής κυβέρνησης. Ο Καραμανλής καλά λέει για μηδενική ανοχή στη διαφθορά, αλλά πολύ φοβάμαι ότι στο τέλος δε θα έχει άλλους αναπληρωματικούς!!
Φυσικά και καλά να πάθουμε όταν εμείς τους ψηφίζουμε! Αυτός μια χαρά μάγκας είναι και να δείτε ότι σε μελλοντικό ανασχηματισμό πάλι πρώτο τραπέζι πίστα θα είναι! ...και στις επόμενες εκλογές πάλι θα τον ψηφίσουμε ...και πάει λέγοντας. Ατέλειωτη η ελληνική ιστορία με παρόμοιες καταστάσεις.
Α! και μια απορία που έχω: το αυθαίρετο που τελικά έχτισε θα κατεδαφιστεί...??