Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Δημοκρατία -Δοσιλογοκρατεία - Νταβατζοκρατεία

μέσα στην οργή και το θυμό μου λέω αυτές τις μέρες ότι σημειώνεται παράφορη κατάλυση του Συντάγματος με τη νέα αυτή "κυβέρνηση" που προωθείται από του νταβατζήδες της Ευρώπης και τους υπηρέτες τους(έλληνες πολιτικοί). Στους τύπους όμως όλα μα όλα είναι νομιμοφανή. Γιατί τύπικά τα 2 μεγάλα κόμματα έχουν την πλειοψηφία της βουλής. Βέβαια από τότε που μετρήθηκε τελευταία φορά αυτή η πλειοψηφία (τελευταίες εκλογές) τα δεδομένα έχουν αλλάξει άρδην. Και τότε ακόμα με ψεύδη και υποκρισία πήραν τις ψήφους που πήραν έχοντας πλανέψει όσους τους ψήφισαν. Βέβαια δε φταίει ο μπακαλης αν μου πουλήσει σάπια φασόλια. φταίω πολύ περισσότερο εγώ που δεν τα έλεγξα. έτσι και τώρα σε μια κοινωνία που το ποσοστό των πολιτών που δε γνωρίζουν του παραμικρό για τα μνημόνια - πολυνομοσχέδιο - δανειακή σύμβαση ξεπερνά το 65%, τα λαμόγια αλωνίζουν κατ'εντολή των δανειστών μας. Αλήθεια ποιος γνωρίζει τα κέρδη του Σόρος από την αναγγελία του δημοψηφίσματος από τον ΓΑΠ την περασμένη βδομάδα...?
Τώρα με τη νέα "κυβέρνηση" που θα είναι ορισμένη(!) και όχι εκλεγμένη και με τους εντολείς να εκβιάζουν ωμά και ανερυθρίαστα(άλλωστε κέρδος θα βγάλουν) ποιος είναι αυτός που θα ισχυριστεί ότι έχουμε Δημοκρατία??? Άκουσα ότι θα συμπεριληφθούν και μέλη του ΛΑΟΣ στην νέα "εθνοσωτήρια κυβέρνηση". Μας φορτώνουν δηλαδή και όλο το φασισταριό το οποίο ούτε στα καλύτερα του όνειρα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα μπει σε κυβέρνηση. Οι ομοιότητες με τις μέρες του δοσιλογισμού είναι κάτι παραπάνω από τρομακτικές όπως και το τι θα επακολουθήσει...


ΥΓ: αλήθεια τι τάξαν στο παπαδαριό και έχει μουγκαθει τελείως???εκεί είχε άποψη για όλα, τώρα κατάπιε τη γλώσσα του, ή παίζει κάτι άλλο??

μα εγώ σιγά το λέω ...σα να φταίω



Ωραία παιδιά κατάχαμα κυλάει
το πιο ωραίο ρόδο απ’ το στεφάνι σας.
Αδράξτε κάθε τι που προσπερνάει
μα αν σε βιτρίνα εμπρός βρεθεί η χάρη σας
ή σε γκισέ φυλάξτε το τομάρι σας.
Θυμάστε Κόλε Ντε Καγιέ τον λέγανε
το άσυλο εμπιστεύτηκε ναι σαν κι εσάς,
σημάδεψε ο μπάτσος και τον ξέκανε.
Θυμάστε Κόλε Ντε Καγιέ τον λέγανε.

Παιχνίδι ειν’ η ζωή μα όχι για ψιλά
χάνεται η ψυχή κι ίσως το σώμα..
Αν χάσετε δεν έχει θέση εκεί ψηλά
ποιο μπαρ θα σε δεχτεί αν είσαι λιώμα;
Μα κι αν κερδίσετε θα 'ναι μια ακόμα
γυναίκα που λαμπάδιασε σαν άχυρο
για μια μονάχα νύχτα σας το λέω μα
για τόσα λίγα κρίμα τέτοιο ενέχυρο.
Γυναίκα που λαμπάδιασε σαν άχυρο.

Καθένας ας μ’ ακούσει και συμπέρασμα
θα βγάλει πως απλές αλήθειες λέω.
Χειμώνα καλοκαίρι είναι το κέρασμα
καλόδεχτο και το κορίτσι ωραίο
και λάμπει σαν το νόμισμα το νέο
που ανεμομάζωμα είναι και σκορπίζεται.
Μα εγώ σιγά το λέω σαν να φταίω
η ήρα απ’ το στάρι δε χωρίζεται.
Ανεμομάζωμα είναι και σκορπίζεται.