Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Σεξ, φαΐ και μπάλα

Πήξαμε στη μαγειρική, τα reality και τη μπάλα.
Τι έγινε ρε παιδιά?? Ούτε στη χούντα τέτοια άθλια αποχαύνωση του λαού…
Μέτρησε κανείς σας πόσες εκπομπές μαγειρικής και μάλιστα υψηλής, έχουμε? Γκουρμέ μαγειρική σε εποχές που 1 στους 11 Έλληνες επισκέπτονται συσσίτιο φιλανθρωπικών φορέων, και 1 στους 3 αδυνατεί να πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ (με επίσημα στοιχεία). Αν δε μας δουλεύουν, τότε τι γίνεται?
Από την άλλη έχουν ξεθάψει κάθε μορφής reality, το επίπεδο των οποίων είναι εξαιρετικά χαμηλό και ντροπιαστικό. Κατινιά και ξεφτίλα σε επίπεδα Ολυμπιακών ρεκόρ. Βέβαια για να υπάρχουν με αυτήν τη μορφή κάτι σημαίνει. Σημαίνει ότι η πλειοψηφία μάλλον το αποδέχεται και το αποζητά έτσι, οπότε δεν υπάρχει λόγος να παραπονιόμαστε.
Ως σίγουρο επιστέγασμα του όλου σχεδίου αποχαύνωσης η μπάλα. Ναι, έτσι απλά η μπάλα. Έτσι όπως τη θέλουν όλοι οι νεοελληναράδες που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η μόστρα και η βιτρίνα τους. Ξεσηκώθηκαν για την απαγόρευση του καπνίσματος στα μαγαζιά και της φορολόγησης του πιττόγυρου! Όλα τ’άλλα πάνε καλά. Όλοι έχουμε δουλειές, όλοι δουλεύουμε 8ωρο, όλοι αμειβόμαστε όπως οι Δανοί, ή οι Γερμανοί, όλοι οι ένοχοι καταχραστές δημοσίου χρήματος μπήκαν φυλακή, όλα τα σχολεία είναι υπόδειγμα λειτουργικότητας, όλα τα νοσοκομεία λειτουργούν κανονικότατα, το ασφαλιστικό αποτελεί πρότυπο για τις υπόλοιπες χώρες (του τρίτου κόσμου) και τόσα άλλα….
Αυτό που λείπει για να ολοκληρωθεί είναι η νομιμοποίηση του μαύρου, έτσι για να καλυφθούν όσοι δε βλέπουν τηλεόραση ή μπάλα…

Συνομοσία….? Μπά όχι..
Αν το προσθέσεις όμως όλο μαζί κάνει 11880.
Τυχαίο? Δε νομίζω!