Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Η ανατροπή!!

Από την ιστοσελίδα της Καθημερινής(http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_22/09/2008_249156):
Βράβευση της Νομαρχίας Γρεβενών από την Ε.Ε.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών είναι ο Τουριστικός προορισμός που επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στο πιλοτικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «European Destinations of Excellence» ( EDEN)-« Ευρωπαϊκοί Προορισμοί Αριστείας».

Μάλιστα στο Ευρωπαϊκό Τουριστικό Forum στο Bordeaux της Γαλλίας ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Κουπτσίδης παρέστη στην βράβευση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Γρεβενών από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και παρέλαβε το βραβείο.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών διακρίθηκε ανάμεσα σε εννέα δήμους, νομαρχίες και περιφέρειες που συμμετείχαν στο φετινό διαγωνισμό με θέμα: «Τουρισμός και άυλη πολιτιστική κληρονομιά». Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξεκίνησε το πρόγραμμα αυτό το 2006, με στόχο την ανάδειξη των αξιών, της ποικιλομορφίας και των κοινών χαρακτηριστικών Ευρωπαϊκών Τουριστικών Προορισμών. Σήμερα το απόγευμα η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ


ο μέχρι προ ολίγων ετών ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΣ νομός της Ε.Ε. κατάφερε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την σπάνια ομορφιά φύσης και ανθρώπων που διαθέτει και ανέστρεψε αυτό που τον σημάδευε αρνητικά. Όσοι γνωρίζουν τους Γρεβενιώτες θα ξέρουν ότι πρόκειται για αληθινούς ανθρώπους με καθαρή ψυχή. Μπράβο τους!