Πέμπτη 24 Απριλίου 2008

Τα ίδια και τα ίδια

Ξεκίνησε η μεγάλη .............. των εκδρομέων του ...............
Η τροχαία έχει λάβει ειδικά μέτρα για την ασφαλή κίνηση των οχημάτων και θα περιπολεί
κατά μήκος του εθνικού οδικού δικτύου.
Πληρότητα παρατηρείται στα δρομολόγια πλοίων τρένων και λεωφορείων του ΚΤΕΛ, ενώ από τα διόδιο Σχηματαρίου έχουν περάσει μέχρι στιγμής 120.000 οχήματα.
Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί που θα κινούνται στα επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου και να μην οδηγούν υπό την επήρρεια αλκοολ.


Ε? πως σας φαίνεται?το έμαθα. Έτσι δεν είναι???Αν πάνω στα κενά στην πρώτη σειρά βάλεις : "εξοδος" ή "είσοδος" και στο δεύτερο την ανάλογη γιορτή, έχεις την είδηση που μονοπωλεί τέτοιες μέρες τα τελευταία χρόνια 40 χρόνια. Ωραία ενημέρωση!

Αλήθεια, δεν υπάρχει λίγο αισθητική, λίγο δημιουργικότητα? αν εγώ και οποιωσπήποτε στη δουλειά του παραμένει στάσιμος σε αυτό που παράγει, το αποτέλεσμα θα παραμένει σε χαμηλά επίπεδα. Εδώ σίγουρα μπορεί να ισχυριστεί κάποιος:"είδησεις μεταφέρουν, δεν δημιουργούν κάτι διαφορετικό".Σωστά, τότε όμως γιατί είμαστε υποχρεωμένοι, να ακούμε την προσωπική άποψη του κάθε παρουσιαστή ειδήσεων βάση των δικών του πεποιθήσεων???? Ειδικά στο MEGA όλοι πια οι παρουσιαστές έχουν άποψη επι των ειδήσεων που δημοσιεύουν...
Τέλως πάντων, μεγάλο θέμα ανοίγω με το τελευταίο και δεν είναι πρόθεση μου...