Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Η "τελική δικαίωση"

ΑΠό την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ (http://www.skai.gr/master_story.php?id=94885)
Προσπάθειες να πέσουν οι τόνοι στην υπόθεση Βατοπεδίου, καταβάλλουν η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους και το Φανάρι.

Εκτιμούν ότι η συνέχιση της αντιπαράθεσης, πλήττει δικαίους και αδίκους και βλάπτει τον αγιορείτικο μοναχισμό.

Την Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η "Καθημερινή", αναμένεται ανακοίνωση από τις Καρυές, όπου θα λαμβάνονται διακριτικά αποστάσεις από τους χειρισμούς της Μονής Βατοπεδίου.

Από την πλευρά του ο ηγούμενος Εφραίμ σε του κήρυγμα του την Τετάρτη, εμφάνισε τον εαυτό του διωκόμενο, ο οποίος, ανέφερε αναμένει την τελική του δικαίωση.


Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το άρθρο που θα βρείτε στη διεύθυνση: http://news.ert.gr/c/9/421764.asp Διαφαίνεται ξεκάθαρα το προφίλ του συγκεκριμένου "επιχειρηματία",αλλά και οι σχέσεις του με την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους.

Η τακτική "να πέσουν οι τόνοι" σίγουρα είναι μια πολύ καλή διπλωματική κίνηση για ν'αρχίσει να ξεχνιέται το θέμα. Όπως ξεχάστηκαν ή θάφτηκαν πολλά άλλατο τελευταίο διάστημα. Είδε κανείς τι έγινε μ'εναν από τα μεγαλύτερα και ιστορικότερα στελέχη της Ν.Δ. και σύμβουλο του Πρωθυπουργού?Τον Γ.Κεφαλογιάννη?? Καταδικάστηκε σε 12 μηνες φυλάκιση!!
Να πέσουν οι τόνοι τώρα γιατί δε συμφέρει την αγορά ακινήτων!! Μουδιάζει η αγορά και δεν ρέει το χρήμα!
Μη σκάμε όμως.Στις εκλογές πάλι πίσω τους θα τρέχουμε για να βολέψουμε το γιόκα ή την κορούλα μας με αντάλλαγμα την ψήφο μας!!

Σύντομα να περιμένετε και αποκαλύψεις για την Ι.Μ. Σίμωνος Πέτρα, όπου για να σε δεχθούν πρέπει να έχεις τουλάχιστον 18 Master από το ΜΙΤ!!

Η "τελική δικαίωση" που περιμένει ο αδικημένος φίλος Εφραίμ θα έρθει. Το διδάσκει εξάλλου στον καθημερινό του ιερό λόγο. Αλλά θα έρθει από το Αφεντικό του...