Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

Το νέο "μεγάλο σκάνδαλο"

Έτσι μπράβο! Έτσι! Το βρήκαμε τώρα το νέο "μεγάλο σκάνδαλο" που στιγματίζει την κοινωνία και πρέπει να εξαντληθεί κάθει αυστηρότητα και να επιβληθούν οι αρμόζουσες ποινές!
Πέσαν τώρα όλοι πάνω στο press-gr.blogspot και το τραβάνε μέχρι αηδίας το θέμα. Ευτυχώς ή δυστυχώς αποδεικνύονται πανηγυρικά κάποια πράγματα που έτσι κι αλλιώς όλοι μας λίγο πολύ τα σκεφτόμασταν.Βολεύει το θέμα για να:
1.υπάρχει "πλούσια" ειδησιογραφία
2.να περάσει με χαμηλούς τόνους το ασφαλιστικό
3.να σβήσει η Ζαχοπουλιάδα (αλήθεια τι γίνεται με τα Ζωνιανά όπου μεγάλα κεφάλια της εκεί κοινωνίας αποκαλύφθηκε ότι είχαν ανώτατες διασυνδέσεις και "καλύψεις"??)
4.εξαφανιστεί η αυξανόμενη ακρίβεια στην καθημερινή ζωή
5.ξεχαστεί η οριακότατη πλειοψηφία της παρούσας κυβέρνησης.Αλήθεια, πως ερμηνεύεται ως δημοκρατική μια "αυτοδύναμη" κυβέρνηση με 31,5% των ψήφων???
6.μην πάρει μεγάλες διαστάσεις η προδοσία που θα επιτελεστεί στο ξεπούλημα των εθνικών μας θεμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη

Επίσης αποδεικνύεται ότι διόλου προστατευμένος δεν είναι ο πολίτης από οποιαδήποτε πρόθεση κριτικής και έκφρασης της γνώμης του. Το διαδίκτυο είναι πολύ πιο "μαρτυριάρικο" σύστημα απ'όσο νομίζει ο περισσότερος κόσμος και τα πάντα είναι ανιχνεύσιμα.
Θεωρώ ότι το εν λόγο θέμα θα αποτελέσει τον παραδειγματισμό των πολλών και η επιβολή των όποιων κυρώσεων, αγωγών κ.α. σκοπό θα έχουν το να περάσει συγκεκριμένα μηνύματα σε όσους πιστεύουν ότι μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα...